Astrologie cursus: 'EEN REIS NAAR BINNEN'

Een reis naar binnen met Carine
Een reis naar binnen met Carine

12 Woensdagen om de twee weken. Tijden: 19.00 tot 22 uur.

Kosten 330.00 euro.  Maximaal 8 personen per cursus. (VOL = VOL)

Aanvang: 3 Mei 2017 

 

VRAAG VRIJBLIJVEND DE SYLLABUS AAN.

Deze reis naar binnen maken is een uitdaging, een groot cadeau voor jezelf. 

Het is een leerproces, met je eigen horoscoop, opstellingen, geleide meditatie, sjamanisme en meer.

Wat kom je tegen dan? Je passie, diepste verlangens, maar ook wat je daarbij tegenhoudt, je remmingen en (meest onbewuste) angsten. Dat laatste maken we bewust in onszelf. Onze angsten zijn onze grootste kracht, wanneer we ons daarvan bevrijden.

Astrologie

ASTROLOGIE IS ALS EEN TOMTOM VOOR JE EIGEN ONTWIKKELINGSWEG. DE HOROSCOOP WIJST JE DE WEG OM OP EEN SNELLE EN EFFECTIEVE MANIER IN JE EIGEN KRACHT TE KOMEN EN JE BESTEMMING  TE VINDEN. 

 DE HOROSCOOP IS DE BASES VAN DE CURSUS. JE LEERT JE EIGEN HOROSCOOP TE DUIDEN, MAAR VOORAL OOK LEER JE INZICHT TE KRIJGEN IN JEZELF, DE BELEVING VAN DE STANDEN IN DE HOROSCOOP DOOR MIDDEL VAN VERSCHILLENDE OEFENINGEN, ZOALS OPSTELLINGEN, SJAMANISTISCHE OEFENINGEN EN GELEIDE MEDITATIES.

 

 

 

Astro opstellingen

ASTRO OPSTELLINGEN ZIJN AFGELEID VAN DE FAMILIE OPSTELLINGEN VAN BERT HELLINGER. DE GEBOORTEHOROSCOOP ALS BASES ZORGT VOOR EEN HELE VERHELDERENDE VISIE OP JEZELF,  HOE BLOKKADES ZIJN ONTSTAAN EN HOE JE ZE KUNT OPLOSSEN. EEN MANIER OM INZICHT TE KRIJGEN IN JE DOEN EN LATEN.

 

Sjamanisme

SJAMANISME IS AFGELEID VAN HET WOORD SJAMAAN EN BETEKENT: " HIJ OF ZIJ DIE CONTACT HEEFT MET DE BRON". DIT CONTACT MAKEN WE IN ONSZELF DOOR MIDDEL VAN OEFENINGEN, NATUURMEDITATIES E.A. 

HET VERSTERKT JE INTUÏTIE EN HELPT JE OM JE IN VERBINDING TE BRENGEN MET JE BRON VAN KRACHT.